Μια αξεχαστη εμπειρια στις πολυτελεις εγκαταστασεις μας

Το νησί της Τήνου σας επιφυλάσσει τις πιο αξέχαστες εμπειρίες και η διαμονή σας στο Tinos Aqua Palazzo θα κάνει την επίσκεψή σας αυτή ακόμη πιο συναρπαστική. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, εξασφαλίζοντάς σας την αίσθηση της VIP διαμονής. Με αφοσίωση και μεράκι οι άνθρωποι του Tinos Aqua Palazzo βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Με το ζεστό χαμόγελο και τη φιλική διάθεσή τους, επιβεβαιώνουν την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας, έννοια βαθιά ριζωμένη στη παράδοσή μας.

Μήνυμα απο την Διεύθυνση

Σταματια Κοσμα

Γενική Διευθύντρια του Tinos Aqua Palazzo

H πολύχρονη εμπειρία μας στο ξενοδοχειακό τουρισμό και οι συνεχείς βραβεύσεις μας από τους παγκόσμιας φήμης διεθνείς tour operators αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανάδειξη του Tinos Aqua Palazzo ως το πιο δημοφιλές τουριστικό συγκρότημα V.I.P. διαμονής.

O συνδυασμός των υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών σε λογικές τιμές δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για προσέλκυση τουριστών, που έχουν έφεση στην υψηλή αισθητική και αγάπη στην λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Σας περιμένουμε στο νεοσύστατο Tinos Aqua Palazzo, που ανοίγει τις πόρτες του για να σας φιλοξενήσει με βάση την ελληνική κουλτούρα και παράδοση.