Το Tinos Aqua Palazzo,
ανοιξε τις πορτες του!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Συνεχίστε στο site

Αιγαιοπελαγιτικη πολυτελεια με αερα Μεσογειου

Στο Tinos Aqua Palazzo η λιτή παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων συναντά την κομψή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του νησιού. Μείνετε στα ευρύχωρα δωμάτια του συγκροτήματος και απολαύστε την άνεση και λειτουργικότητα ενός σύγχρονου εξοπλισμού. Νιώστε την κυκλαδίτικη θαλπωρή και ταυτόχρονα την αίσθηση μιας απαράμιλλης, μοντέρνας κομψότητας. Χαλαρώστε στις άρτιες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και απολαύστε μια τέλεια εξυπηρέτηση, σε ένα ιδανικό, μοναδικό περιβάλλον που δημιουργήσαμε με τεχνογνωσία, μεράκι, εμπειρία και σεβασμό στην κάθε σας ανάγκη. Γευτείτε στο εστιατόριο μας ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που δημιούργησε ο καταξιωμένος σεφ μας, με φρέσκα υλικά και ανακαλύψτε τον γευστικό πλούτο ολόκληρης της Μεσογείου.

Στο Tinos Aqua Palazzo θα απολαύσετε μια άνετη και μοναδική VIP διαμονή, με Κυκλαδίτικο αέρα και θέα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, την Τήνο. Τα δωμάτια του συγκροτήματος Tinos Aqua Palazzo είναι μόνο για ενήλικες και ζευγάρια!

Ταξινόμηση A CLASS από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο στους επισκέπτες μας, με τέλεια εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μια πληθώρα παροχών που αγγίζει τα υψηλότερα επίπεδα, όπως επιβεβαιώνει η ταξινόμηση A CLASS από τον ΕΟΤ.

Εστιατόριο Aqua Vista

Με αφοσίωση και μεράκι σας προσφέρουμε ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που δημιούργησε ο έμπειρος σεφ μας, με φρέσκα ποιοτικά προϊόντα και ντόπιες πρώτες ύλες.

24ωρή Εξυπηρέτηση

Το προσωπικό μας είναι πάντοτε εκεί για να καλύψει την κάθε σας ανάγκη. Με ευγένεια και φιλική διάθεση, κατέχει τόσο την εμπειρία όσο και το πάθος για να δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες διαμονής για εσάς.

Φωτογραφιες

Just perfect for couples

I would like to invite all the readers to join the Tinos Aqua Palazzo. It was our favorite holiday, for me and for my girlfriend; the things that we liked most was the kindness of the staff and the relax that we had. It's located on a very peacefull island, perfect for families but it's very close to the chaotic island of Mykonos, so is good also for young couples or groups of friends.

Francesco P. (Rome, Italy)
περισσοτερα