Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το συγκρότημά μας, καθώς και τις παροχές που προσφέρουμε.

+30 22830 24763

info@tinosaquapalazzo.com
Ρήγα Φεραίου & Λουκά Δούκα, Χώρα Τήνου, 84200, Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή fax ή email και επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής ισόποσης του 25% της συνολικής χρέωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος. Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη Τράπεζα από αυτήν του συγκροτήματος (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς επιβαρύνουν μόνο τον πελάτη.

Ο πελάτης μόλις φθάσει στο συγκρότημα πρέπει να εξοφλήσει την κράτηση πριν παραλάβει το κλειδί του δωματίου.

AΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το check in γίνεται από τις 14:00 μ.μ. έως τις 24:00 μ.μ. της ημέρας άφιξης ενώ το check out γίνεται στις 12:00 μ.μ. της ημέρας αναχώρησης. Ο πελάτης, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να παραμείνει στο δωμάτιο από τις 12:00 μ.μ έως τις 18:00 μ.μ. με χρέωση το ήμισυ της συμφωνημένης τιμής διανυκτέρευσης, ενώ μετά τις 18:00 μ.μ ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό της ημερήσιας χρέωσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1. Το τουριστικό συγκρότημα Tinos Aqua Palaazzo δεν είναι υποχρεωμένο να κρατά τις βαλίτσες του πελάτη μετά την αναχώρηση του (check out).

2. Στο συγκρότημα Tinos Aqua Palazzo δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.

3. Υπενθυμίζουμε στους επισκέπτες μας ότι το κάπνισμα απογορεύεται αυστηρά μέσα στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος.

4. Απογορεύεται εκ του νόμου η κατανάλωση τροφίμων, ποτών, αναψυκτικών και καφέ εντός των δωματίων καθώς επίσης και η μεταφορά οποιουδήποτε φαγητού ή καφέ από την αίθουσα παροχής πρωινού του συγκροτήματος.

5. Απογορεύεται εκ του νόμου η χρήση τοστιέρας, καφετιέρας και σίδερου καθώς και η πλύση ρούχων εντός των δωματίων αφού όλες αυτές οι υπηρεσίες και παροχές προσφέρονται από το συγκρότημα.

6. Απογορεύεται εκ του νόμου η κοπή τροφίμων και φρούτων εντός των δωματίων.

7. Απογορεύεται εκ του νόμου η χρήση σίδερου για σιδέρωμα ρούχων καθώς επίσης και η πλύση αυτών εντός των διαμερισμάτων αφού όλες αυτές οι υπηρεσίες και παροχές προσφέρονται από το συγκρότημα κατόπιν χρέωσης του πελάτη.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εάν ό πελάτης ακυρώσει την κράτηση 21 ημέρες πριν από την άφιξή του, δεν υποχρεούται σε καμία πληρωμή και δικαιούται να ζητήσει πίσω τη δοθείσα προκαταβολή. Εάν ό πελάτης ακυρώσει τη κράτηση 14 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να πληρώσει το ήμισυ της χρέωσης για μια ημέρα ενώ εάν ακυρώσει αυτή 7 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να καταβάλει το 50% του ποσού της συνολικής χρέωσης για τη διαμονή του. Σε περίπτωση που ακυρώσει την κράτησή του κάτω από 7 ημέρες, από την στιγμή που δεν προσκομίσει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνεύει σοβαρό ιατρικό λόγο για την ακύρωση της κράτησής του ή δεν προσέλθει ποτέ στο συγκρότημα (Non Show) τότε τα ακυρωτικά είναι 100%.

Σε εμάς, μπορείτε να πληρώσετε και με:

Μάθετε που βρισκόμαστε