Το Tinos Aqua Palazzo ανοιξε τις πορτες του!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Πληροφορίες για την διαμονή σας: Διασφαλίζουμε πάντοτε στους επισκέπτες μας προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας άριστης ποιότητας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έτσι ώστε:

1. Να σας υποδεχτούμε σε ασφαλές περιβάλλον με νέες ανέπαφες διαδικασίες άφιξης (check in) όπως και αναχώρησης (check out).

2. Φροντίζουμε για την καθαριότητα και την απολύμανση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το επίσημο Πρωτόκολλο Υγιεινής για τα ξενοδοχεία, πολύ σχολαστικά.

3. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για να χρησιμοποιεί τον προστατευτικό εξοπλισμό του, να χειρίζεται σωστά εργαλεία και εγκεκριμένα υλικά, να εφαρμόζει διαδικασίες και πρωτόκολλα, για την καθαριότητα – απολύμανση και διαχείριση των χώρων υποδοχής και φυσικά των δωματίων μας.

4. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις για το προσωπικό μας και το ίδιο συστήνουμε στους πελάτες μας.

5. Παρέχουμε συσκευές απολύμανσης για τα χέρια σε όλα τα κρίσιμα σημεία του ξενοδοχείου.

6. Για προληπτικούς λόγους υγείας και ασφάλειας στο ξενοδοχείο, δεν επιτρέπεται η κατανάλωση ή προμήθεια τροφίμων από εξωτερικούς προμηθευτές (delivery), καθώς και οι επισκέψεις στα δωμάτια από μη διαμένοντες.

7. Με βάση την πολιτική του ξενοδοχείου μας παρέχεται καθημερινή καθαριότητα στα δωμάτια.

8. Αναχώρηση μετά τις 12:00 και έως τις 18:00, γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Υποδοχή, εξαρτάται δε από τη διαθεσιμότητα και επιβαρύνεται με το 50% της αξίας μιας διανυκτέρευσης.

9. Όλα τα δωμάτιά μας και οι κοινόχρηστοι χώροι μας είναι μη καπνιστών.

10. 10. Δεν επιτρέπεται η φιλοξενία κατοικίδιων στο ξενοδοχείο μας.

Στόχος μας

Στόχος μας παραμένει η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και με το νέο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας σε όλους τους τομείς λειτουργίας μας, όπως καθορίζονται πλέον από τους αρμόδιους Φορείς Δημόσιας Υγείας.